In actie voor stichting opkikker

B-day Dreams zet zich in voor stichting Opkikker.

 

Stichting Opkikker zet zich - dag in, dag uit - in voor gezinnen met een ziek kind. In een leven vol ziekenhuisbezoeken en -opnames, onderzoeken en onzekerheden, is het belangrijk dat je als gezin af en toe even volledig kunt ontspannen.

 

En dat is precies wat Stichting Opkikker doet. Stichting Opkikker neemt deze gezinnen mee naar een wereld waar de ziekte even géén hoofdrol speelt: een unieke Opkikkerwereld. Een wereld waarin zij hemel en aarde bewegen om de mooiste dromen te realiseren.

Op deze manier kunnen gezinnen met een ziek kind hun zorgen even vergeten en weer de kracht vinden om door te gaan!

 

 

 

In 2021 heeft het chronisch zieke zoontje van Nicky van Tol

( eigenaresse van B-day Dreams ) zelf een opkikkerdag gekregen.

 

Wat een bijzondere ervaring was dit! Lesley heeft zo enorm genoten, dat hij wilt dat alle zieke kindjes ook zo een prachtige dag mogen mee maken. Daarom is hij sinds 2021 ambassadeur van stichting opkikker.

 

Wij van B-day Dreams willen hem een handje helpen, omdat elk ziek kind een speciale dag verdiend zodat ze even kunnen vergeten dat ze ziek zijn.

Daarom doneren wij €5,00 van elke boeking aan de ophaalactie van Lesley. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om vrijblijvend een eventuele eigen extra bijdrage te doneren.

 

 

 

Mocht u dit willen, dan kunt u bij het plaatsen van een boeking door gelinkt worden naar zijn speciale actiepagina

van stichting Opkikker.Namens Lesley en alle andere toekomstige opkikkergezinnen, bedankt!