WANT ELK KIND VERDIENT EEN ONVERGETELIJKE MAGISCHE VERJAARDAG!

 

B-day Dreams maakt de verjaardagsdromen van kinderen waar.

We zijn toegewijd aan het inbrengen van hoop, het creëren van gelukkige herinneringen en het verbeteren van de kwaliteit van leven voor kinderen die levensveranderende situaties ervaren.

 

Elke keer worden we geraakt door de ongelooflijke verhalen van kinderen in het hele land die te maken hebben met levensbedreigende, chronische ziekten of psychische aandoeningen. Hoewel ze verschillende achtergronden en omstandigheden hebben, delen al deze kinderen één ding: ze hebben in hun jonge leven voor opmerkelijke uitdagingen gestaan en hebben dringend hoop nodig.

 

Onze toewijding en doorzettingsvermogen aan onze kinderen is wat ons drijft om te blijven groeien en uitbreiden. Het is onze belofte om door middel van onze unieke pakketten en diensten de hoognodige vreugde aan deze dappere jonge harten te blijven geven en hen de hoop en het comfort te geven die ze echt verdienen.

 

WIE ZIJN WIJ?

B-day wish zet zich in om verjaardagswensen uit te laten komen van kinderen die lijden aan ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziektes of aan ernstige psychische aandoeningen. 

WAT DOEN WIJ?

B-day wish streeft er naar om zoveel mogelijk verjaardag wensdagen te organiseren voor gezinnen en kinderen die hier al zo lang naar uitkijken.

DOE MEE!

Voor de financiering van deze dagen zijn wij geheel afhankelijk van sponsoring, donaties en giften. Help ons, zodat wij deze kinderen een speciale verjaardag kunnen geven.