Elk klein meisje kan de vraag:  “Wie is je favoriete prinses?” Beantwoorden. Vandaar dat wij van B-day Dreams u kunnen garanderen dat een prinsessenfeestje zeker in de smaak zal vallen.

 

 Alle klassieke sprookjesprinsessen zijn beschikbaar en staan te popelen om op de speciale dag van je kind een wereld van betovering te brengen. Welke prinses u ook kiest, ze zal aankomen in haar kenmerkende prachtige jurk en heeft alle evenwicht en persoonlijkheid van echte royalty's. Dit is het authentieke prinsessenfeest dat uw kind altijd al wilde en herinneringen achterlaten die een leven lang meegaan.Plan vandaag uw prinsesevenement en laat de verjaardagswensen van uw kind uitkomen

 

B-day dreams heeft alleen prinsessen van de hoogste kwaliteit met onze unieke training.

Van de grote entree tot het interactief voorlezen, tot onze activiteiten en het fotomoment.  

We hebben jaren besteed aan het perfectioneren van het feest voor je kind.

Wanneer u met ons werkt, zorgen wij voor alles, zodat u kunt ontspannen en kijken hoe uw kind het meest magische verjaardagsfeest ooit heeft.

 

Het plannen van een kinderfeestje thuis is sneller dan het zwaaien met een toverstaf.  

B-day dreams heeft professionele feestplanners klaarstaan om al uw vragen te beantwoorden voordat en nadat u uw datum heeft gereserveerd.

 

Bel 06-38308236 of reserveer uw datum in een oogwenk met ons online boekingsformulier. 

 

 


B-day dreams garantie

Met de B-day dream garantie maken wij de belofte dat we uw feest betoveren met deze 4 speciale krachten. U kunt ons vertrouwen dat wij onze afspraken altijd na komen. Wij zullen ten alle tijden rekening houden met uw wensen en vereiste. Onze feestopties bieden magische pakketten en mogelijkheden voor bijna elk budget. Onze professioneel opgeleide entertainers organiseren een een feest wat uw kleintje nooit zult vergeten! Met de mooiste kostuums, make up, pruiken en accesoires zult u versteld staan van onze kwaliteit. We zijn er bijzonder trots op dat B-day dreams deze 4 elementen elke keer weer kunnen leveren en elk feest tot een succes weet te maken.


Waarom bij ons boeken?

  • Goede prijs / kwaliteitsverhouding
  •  Mooie proffesionele kostuums helemaal op de hand na gemaakt met kwaliteits pruiken om een hoge kwaliteit een ultrarealisme te garanderen. 
  • Stressbestendig en goed georganiseerd
  • Betrouwbaarheid: wij komen onze afspraken altijd na
  • Ervaring en diploma's voor het werken met kinderen. Allemaal met een pedagogische achtergrond.
  • EHBO voor kinderen
  • Schmink cursussen om echt mooi te kunnen schminken. Wij beschikken over een eigen schmink tafel en schmink stoel ( wij gebruiken uitsluitend professionele, anti-allergene schmink op waterbasis)
  • Training voor het goed inkunnen leven in de personages en kennis van de verhaallijn.
  • Flexibiliteit: wij proberen altijd een oplossing te vinden voor uw wensen.
  • Geen verborgen kosten / extra kosten 

Prinses inhuren voor op je kinderfeestje, dan bent u bij B-day Dreams aan het juiste adres.

B-day Dreams is gevestigd in Aalsmeer en Leidschedam, wij komen aan huis of op locatie door heel Nederland. van Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, tot aan Utrecht en Noord-Brabant.