Beauty party

Een beauty / make-up feestje voor kinderen en tieners kan thuis bij de  jarige plaatsvinden. Een beauty feestje is echt van deze tijd en zal zeker bij de wat grotere kinderen blije en mooi opgemaakte gezichtjes bezorgen! :D

Wij nemen alle benodigdheden mee naar dit super leuke (verjaardags)feestje 

We beginnen met het reinigen van het gezicht. Na het reinigen gaan we lekker scrubben, we maken met de kinderen zelf scrub.  Nu de huid echt goed schoon is gaan we het masker opbrengen. Dit brengt meestal veel gelach en gegiebel met zich mee.

Super leuk dus! Het maskertje laten we even intrekken en zijn werk doen.

We smeren met cremetjes doen Make-up op en lakken de nagels. 

En dan natuurlijk het eind resultaat! We gaan gezellig op de groepsfoto met mooie boa's en een glas (kinder) champagne,!!                    

Er worden veel tips gegeven: Hoe je je gezicht het beste kunt reinigen, welke producten je het best kunt kiezen. En niet onbelangrijk, make-up tips; tips die de meiden kunnen toepassen als ze naar de middelbare school gaan of daar al op zitten: welke make-up past het best bij mij en hoe maak je je zelf mooi op? Wat kan ik doen om van die vervelende pukkeltjes af te komen? Allemaal vragen die uw dochter straks krijgt, en daarom vinden wij dit feestje ook zo'n leuk cadeautje!

Op naar de volgende mijlpaal!

Kosten: € 185,00 tot 8 kindjes, per extra kind € 18,50 Duur: ongeveer 2 uur (excl. reiskosten)  

Een polaroid foto €1,85 per afgedrukte foto, echt een aanrader om als presentje mee te geven. Tevens kunnen we uitbreiden met het maken van foto lijstjes die de kinderen zelf kunnen maken, kosten foto en fotolijstje maken bedraagt 6,50 per kind. 

Een echt meiden feestje! Lekker tutten en lol hebben met elkaar.

Het enige wat jullie hoeven te doen is een tafel en stoelen gereed te maken waar de kids op kunnen zitten tijdens dit o zo leuk feestje! Uiteraard passen wij onze feestje aan op de leeftijd van de kinderen.

Neem gerust contact met ons op zodat we alles kunnen bespreken.

evt extra' s