Bedankt voor uw boeking!

Tips om uw feestje optimaal te laten slagen: leest u dit a.u.b aandachtig door. Maak eventueel screenshots zodat u het later nog eens kunt terug lezen. 

 

De magische dag van uw kind is in aantocht en om ervoor te zorgen dat het feestje in goede banen loopt hebben wij een aantal tips voor u opgesteld om ervoor te zorgen dat uw kind een dag heeft om nooit te te vergeten. U zult versteld staan hoe soepel uw feestje verloopt, wij regelen elke vorm van entertainment voor u en u kunt lekker achterover zitten terwijl uw kind en zijn of haar vriendjes vermaakt worden.

 

U heeft de boeking voltooid

 

De vragenlijst die u invult heeft, staat vol met belangrijke informatie die wij nodig hebben om het feestje perfect te maken. Nu wij alle feestdetails hebben kunnen we verder met het personaliseren van uw feestje, hoe meer we weten hoe magischer het feest wordt. Zijn er dingen nog niet bekend, houd ons dan na het voltooien van uw boeking op de hoogte van de ontwikkelingen. Door goed te communiceren wat de mogelijkheden zijn, zorgen we er samen voor dat het een feestje wordt om nooit meer te vergeten. 

 

 

Voorbereidingen voor het feestje!

 

Het aftellen is begonnen!

Nu dat uw boeking is geplaatst is het tijd om de dagen af te tellen tot uw geplande feest. De entertainment en activiteiten van uw gekozen pakket verzorgen wij compleet. Echter kan het zijn dat er enige voorbereiding vereist is die wij niet kunnen verrichten. Hieronder ziet u een aantal dingen waar u aan zou kunnen denken zodat alles soepel verloopt.

 

Uitnodigingen

U heeft een boeking geplaatst en nu is het tijd voor de uitnodigingen. Laat de prinses een persoonlijke videoboodschap inspreken voor een unieke uitnodiging. 

 

Jurkjes 

Bij een echt prinsessenfeestje mogen de jurkjes niet ontbreken. U kunt de ouders vragen om zijn/haar kind verkleed te laten komen, of u huurt bij ons prinsessenjurkjes.  

 

Cadeautjes uitpakken

Het handigst is dit om te doen voordat de prinses komt, eventueel is het ook mogelijk dat de prinses samen met de kinderen een cadeau spel doen. Zo wordt de rust bewaard tijdens het uitpakken van de cadeautjes. 

 

Dansen

Het is gewenst als er vooraf voldoende ruimte is gemaakt voor de kinderen en de prinses om vrij te kunnen bewegen en te dansen.

 

Voorlezen

Bij voorlezen is het belangrijk om een plek te creëren voor de kinderen en de prinses om rustig te kunnen zitten. Zet alvast stoeltjes klaar of leg kussentjes of een kleed op de grond.

 

Muziek

Het is handig van te voren een bijpassende playlist te maken van alle leuke themamuziek die u kan vinden. De meest bekende liedjes zijn te vinden op YouTube of Spotify. Leuk als achtergrondmuziek. Wanneer een karakter wil zingen, zal ze met u overleggen of de muziek gebruikt kan worden. 

 

Taart aansnijden

Het samen aansnijden van de taart is een bijzonder moment. Wilt u van te voren de kaarsjes, aansteker, mes, bordjes, vorkjes en evt servetten klaar leggen? Houd u uw camera gereed?

 

Kleuren / knutselen 

Bij het kleuren en knutselen is het handig om van te voren een tafel vrij te maken, eventueel te voorzien van een tafelkleed,  waar de kinderen aan kunnen zitten tijdens de activiteit. De Prinses regelt alle materialen voor tijdens het bezoek. Alle kinderen mogen uiteraard hun eigen gemaakte kleurplaat en knutsel mee naar huis nemen. Het is wel handig om zelf wat potloden klaar te hebben liggen, voor als de prinses vertrokken is en één van de kinderen nog graag zou willen verder kleuren.

 

Make-Over of Schminken

Bij de make up, tattoo of schminken activiteit is het handig om 2 stoelen tegenover elkaar te zetten en een tafel aan de zijkant waar de spulletjes op kunnen staan. De prinses zorgt voor alle verdere benodigdheden. 

 

Fotomoment

Aan het eind van het feestje is er tijd om foto’s te maken. Voor de mooiste foto’s is een goede achtergrond erg belangrijk. Een rustige achtergrond, kale muur, versierde plek met ballonnen of een backdrop/achterwand zijn hier het meest geschikt voor. Qua belichting kunt u het beste vlakbij een raam gaan staan om de foto’s te maken. Eventueel kunt u een fotoring/standaard bij boeken, de prinses neemt deze dan mee en maakt de prachtigste foto’s voor u. 

 

Fotoprint

Hoe leuk is het als alle kinderen een uitgeprinte groepsfoto meekrijgen naar huis? U kunt een foto print bijboeken, de prinses neemt dan een printer mee en print meteen de prachtige foto’s uit. 


TIJDENS HET FEESTJE

Tijdens het feestje verzorgt de prinses al het entertainment. Uw hoeft tijdens het verblijf nergens naar om te kijken. Toch zijn er een aantal dingen om waar u rekening mee kan houden, om er voor te zorgen dat de beleving optimaal blijft voor de kinderen en de ervaring voor alle partijen magisch wordt. 

 

Locatie binnen / buiten

Het is mogelijk om het feest zowel binnen als buiten te laten plaatsvinden. Bij een ontmoeting buiten wij u vragen om een plek te creeeren vrij van modder, vuil, regen en wind. . Dit om het risico op beschadigingen aan kostuums zo klein mogelijk te houden. Voor locaties buiten geldt tevens het volgende: wanneer het voor uw kinderen buiten te koud is zonder winterjas, is het ook te koud voor de onze karakters.  Voor ontmoetingen in de zomer dient er een mogelijkheid voor de karakters te zijn om zich te beschermen tegen de zon en warmte. Bij temperaturen boven de 25 graden dient er airconditioning of een koele ruimte aanwezig te zijn. Kostuums en pruiken kunnen namelijk ontzettend warm zijn.

 

Communicatie

Op het feestje is het belangrijk om te blijven communiceren met de prins of prinses. Onze entertainers hebben volledige aandacht voor uw kind en zijn of haar vriendjes. Gaat er iets niet naar wens of heeft u verzoek tijdens het feestje? Overleg dit dan gerust. Dan kunnen wij dit meteen voor u oppakken. Achteraf/na het feestje is het voor ons lastig om dit voor u op te lossen. 

Huisdieren

Ondanks dat in de bekende sprookjes onze prinsessen allemaal gek zijn op dieren, is dit op een feestje misschien minder ideaal. Onze lakeien en hofdames hebben veel moeite gestopt in het naaien van de prachtige baljurken van onze prinsessen en we houden deze dan ook graag netjes. Wij raden daarom aan uw huisdier tijdelijk in een andere ruimte te zetten. 

 

Water voor de prinses

Uiteraard geen verplichting, maar onze sprookjeskarakters kun je erg blij maken met een glaasje water tijdens het optreden. In een ruimte kan het al gauw warm worden met veel mensen die aan het bewegen zijn. Ondanks dat onze kostuums van hoge kwaliteit zijn, zijn ze vaak ook erg warm. Voor de entertainer is het daarom fijn om even af te kunnen koelen door wat water te drinken.

 

Eten en drinken

Natuurlijk is er vaak veel lekkers te eten en te drinken tijdens een feestje. Toch willen wij u verzoeken het eten en drinken tijdens het bezoek te laten plaatsvinden aan tafel, om het knoeien op de jurk van de prinses te voorkomen. 

 

Oudere kinderen op het feestje

Vanaf een leeftijd van 8-9 beginnen de meeste kinderen minder te geloven in de magie. Uiteraard mogen ook zij meedoen aan alle activiteiten. Wel willen wij u vragen de kinderen die niet meer geloven van te voren te instrueren om mee te gaan in de magie zodat het zo geloofwaardig blijft voor de kleinere kinderen.

 

Volwassenen op het feestje

Wanneer er veel volwassenen aanwezig zijn op het feestje is het voor de beleving van het kind het beste als de ouders zo veel mogelijk op de achtergrond gaan staan. Veel gepraat kan de beleving verstoren. Ook willen we vragen om de magie van het karakter niet te breken. Onze entertainers zijn getraind in omgaan met verlegen of bange kinderen. Vertel u kinderen daarom alstublieft niet dat hun karakter een verkleed persoon is. En maak geen ongepaste opmerkingen die een karakter in verlegenheid brengen. De beleving van de kinderen staan bij ons altijd op nummer één.

 

Geen eindverantwoording 

Onze entertainers moeten in geen geval gezien worden als een oppas.  De prinses is niet eind verantwoordelijk voor eventuele schade. Het kan daarom voorkomen dat er tijdens het bezoek een kind valt of dat er door kinderen schade wordt toegebracht aan materiaal, zoals stift op de tafel. Daarom is het Tijdens het bezoek verplicht om een volwassene in de feestruimte te hebben die let op het welzijn van de kinderen.

  

 

NA HET FEESTJE

Het feestje is voorbij, u en uw kind heeft zich laten betoveren door de magie van onze karakters. De kinderen hebben het leuk gehad, u heeft genoten van het plezier van de kinderen en de ouders hebben hun kinderen opgehaald. Alles is opgeruimd en u zit nog een keer alles te herbeleven bij het uitzoeken van de foto’s. Dit was een feestje om nooit te vergeten! Natuurlijk heeft het karakter u al even gesproken bij het verlaten van het feestje en wij nemen altijd nog even contact met u op of alles naar wens is geweest.

 

Review

Wij zouden het erg waarderen als u na afloop van uw feestje een mooie review achter op google. Hoe gedetailleerder hoe beter! Als er leuke foto’s zijn gemaakt, dan zouden wij het leuk vinden als u deze bij uw  review wilt posten. Of wees creatief en spreek een videoreview in, alleen of samen met uw kind. Wij vinden het altijd fantastisch om te horen hoe u uw feest heeft ervaren.

 

Foto’s social media / eigen gebruik 

Tijdens het feestje heeft u leuke filmpjes en prachtige foto’s gemaakt. Wij zouden het enorm waarderen als u ons tagged op social media en ons eventueel wat beeldmateriaal appt. Wilt u dit wel eerst even overleggen ? Er zitten strenge regels aan promotie voor ons bedrijf verbonden. Wij zijn op geen enkel gebied gerelateerd of verbonden aan Disney en Willem voorkomen dat afbeeldingen en trademark van hen worden gebruikt. 

Onze performers krijgen veel voldoening uit de feestjes en vinden het ook leuk om dit met het thuisfront te delen. Heeft u beeldmateriaal gemaakt en zou u het leuk vinden als wij deze gebruiken voor onze website of social media, laat het ons weten.