Kies uit onze verschillende pakketten voor elk budget, want elke prinses verdient een feestje!

B-day dreams pakketten variëren van de populaire meet & Greet tot het 2,5 uur durende luxe prinsessenbezoek. De pakketten zijn gemiddeld voor max 15 kinderen, meerdere kindjes en extra tijd is tegen een toeslag mogelijk. Daarnaast kunt u ook meerdere prinsessen in een pakket combineren. 

Als u een combinatie van verschillende activiteiten wilt, maar geen pakket ziet waar uw wensen aan voldoen, wees maar niet bang!

We kunnen elke wens tegemoet komen en zullen uw partij graag aanpassen aan uw budget. 

We zijn er om u op wat voor manier dan ook te helpen , als u wat suggesties of ander planningsadvies nodig hebt vraag het ons gewoon.

Met een zwaai van onze toverstok kunnen we alles laten gebeuren!


Al onze prijzen zijn exclusief BTW, reiskosten en eventuele voorrijkosten. Zie onze algemene voorwaarden voor meer informatie.
B-day Dreams garantie

 

Met de B-day dream garantie maken wij de belofte dat we uw feest betoveren met deze 4 speciale krachten. U kunt ons vertrouwen dat wij onze afspraken altijd na komen. Wij zullen ten alle tijden rekening houden met uw wensen en vereiste. Onze feestopties bieden magische pakketten en mogelijkheden voor bijna elk budget. Onze professioneel opgeleide entertainers organiseren een een feest wat uw kleintje nooit zult vergeten! Met de mooiste kostuums, make up, pruiken en accesoires zult u versteld staan van onze kwaliteit. We zijn er bijzonder trots op dat B-day dreams deze 4 elementen elke keer weer kunnen leveren en elk feest tot een succes weet te maken.