Hoor wie klopt daar kinderen?

Wij komen op huisbezoek maar ook op scholen, kinderdagverblijven, bedrijven, winkelcentra's, evenementen en andere feestelijke evenementen. 

Bel of whatsapp voor sneller contact: 06-38308236 Wij zijn een kinderanimatie bedrijf en zijn te boeken op alle dagen, avonden en feestdagen van het jaar.

Wij hebben de leukste, gekste, creatiefste pieten!! De pieten komen aan huis en op locatie. Naast de spannende binnenkomst en cadeautjes uitdelen hebben wij nog een paar geweldige extra's!!!

Wat denkt u van Disco pieten , die leuke minidisco liedjes dansen met de kinderen. Wij nemen zelf een disco muziekbox mee. 

Schmink pieten, die de kindjes omtoveren met de mooiste schmink creaties

Glitterpieten, alle kindjes krijgen een prachtige glittertattoo.

Knutsel pieten, samen fotolijstjes knutselen en iedereen gaat samen met de pieten op de foto ( iedereen krijgt een poloroid foto )

Zingpieten, wij hebben pieten die echt prachtig kunnen zingen!!

U kunt zelf aangeven hoe lang u wilt, welke pieten u wilt en of u roetveeg, orginele of andere soort pieten wilt.

Uiteraard is het ook mogelijk om Sinterklaas er bij te boeken!

Onze prijzen zijn in overleg, afhankelijk van het aantal kindjes, aantal pieten, tijdsduur en welke activiteiten. Wij komen voor korte bezoeken in: Aalsmeer, Uithoorn, Rijsenhout, Amstelveen, Kudelstaart, Hoofddorp, Mijdrecht, De kwakel, Amsterdam, Nieuwveen, Badhoevedorp, Oudekerk a/d amstel, Nieuw-vennep en meerdere plaatsen om max 15 km vanaf Aalsmeer
Voor langere bezoeken ( vanaf 1 uur) komen wij in bijna heel: Noord-holland, Zuid-holland, Utrecht en Flevoland.

Voor bezoeken vanaf 2 uur of langer komen wij ook in de andere provincies.