Prinsessenfeest pakketten

Onze prinsessen staan te poppelen om hun kasteel te mogen verlaten om jullie

een magisch bezoek te komen brengen

 

U heeft de keuze uit: 

Doornroosje, Sneeuwwitje, Raponsje, Hawaianse prinses, Roodkapje, Assepoester, Beauty, ijskoningin, ijsprinses, geesten zusjes, Arabische prinses, Zeemeermin, Unicorn prinses, en diversen feeen.

Hieronder bevinden zich onze standaard pakketten, die aan te vullen zijn met de opties in de lijst onderaan de pagina.

 

Liever een offerte op maat?

Het kan natuurlijk zijn dat u een groot feest wilt inplannen of op zoek bent naar kinder animatie. Wij van B-day dreams kunnen u daarbij helpen.

 Wij zijn bekend met grote feesten en evenementen  wij hebben hier referentie's voor in huis. 

Het beste is om contact op te nemen met ons via

telefoonnr 06-38308236 of te mailen naar

info@b-daydreams.nl


Candytafel

Met een Candy bar tijdens een verjaardag, babyshower, bruiloft of ander evenement ben je verzekerd van een regelrecht succes. De kinderen kijken uit naar de taart, maar het levert natuurlijk nog veel meer pret op wanneer zij ook nog eens hun eigen favoriete zoetigheden mogen uitkiezen en het zelf mogen pakken. Daarnaast is het een echte eye catcher! Klik hier onder voor meer informatie en foto's  

Stand Brons Zilver Goud Budget
Prijs € 50,00  € 100,00  € 150,00  € 180,00 € 60,00
Duur  30 min  1 uur   1,5 uur   2 uur  1 uur
Binnenkomst op muziek x  x x x x
Cadeautje     x x  
Zingen en dansen x x x x x
Taart moment x x x x x
Fotomoment x x x x x
Goodiebag     x x  
Minidisco   x x x  
Glittertattoo of schmink   x      
Glittertattoo     x x  
Schminken     x x  
Nagels lakken       x  
Kroontje knutselen       x  x
Spelletje spelen         x

De prijzen en pakketten zijn voor particuliere feestjes van max 8 kindjes. Daarboven geldt een toeslag van € 4,50 per kindje. Voor bedrijven/evenementen en andere organisaties gelden andere prijzen. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen. De pakketten zijn exclusief kilometervergoeding, wij rekenen € 0,25 per kilometer.


Brons

1 prinses 60 min

Bij de Meet & Greet brons komt er een prinses naar keuze 60 minuten op bezoek. De prinses komt binnen op muziek, de jarige krijgt een klein cadeautje, zingen en dansen, taart aansnijden, alle kindjes krijgen een glittertattoo of schmink en als afsluiting een fotomoment.

€100,00

Brons

2 prinsessen 60 min

Bij de Meet & Greet brons komen er 2 prinsessen naar keuze 60 minuten op bezoek. De prinsessen komt binnen op muziek, de jarige krijgt een klein cadeautje, zingen en dansen, taart aansnijden, alle kindjes krijgen een glittertattoo en schmink, minidisco, en als afsluiting een fotomoment.

€ 150,00


Zilver

1 prinses 1,5 uur

Bij de Meet & Greet zilver komt er een prinses naar keuze 1,5 uur op bezoek. De prinses komt binnen op muziek, de jarige krijgt een klein cadeautje, zingen en dansen, taart aansnijden, alle kindjes krijgen een glittertattoo, schmink, prinsessenoorkonde, minidisco en als afsluiting is er een fotomoment.

€ 165,00

Zilver

2 prinsessen 1,5 uur

Bij de Meet & Greet zilver komen er 2 prinsessen naar keuze 1,5 uur op bezoek. De prinsessen komen binnen op muziek, de jarige krijgt een klein cadeautje, zingen en dansen, taart aansnijden, alle kindjes krijgen een glittertattoo, schmink, nagels lakken of een prinsenoorkonde, minidisco en als afsluiting is er een fotomoment.

€ 220,00Goud

1 prinses 2 uur

Bij de Meet & Greet goud komt er een prinses naar keuze 2 uur op bezoek. De prinses komt binnen op muziek, de jarige krijgt een klein cadeautje, zingen en dansen, taart aansnijden, alle kindjes krijgen een glittertattoo, schmink, prinsessenoorkonde, prinsessenkroning, minidisco. Als afsluiting is er een fotomoment.

( fotograaf bijboeken mogelijk)

€ 185,00


Goud

2 prinsessen 2 uur

Bij de Meet & Greet goud komen er 2 prinsessen naar keuze 2 uur op bezoek. De prinses komt binnen op muziek, de jarige krijgt een klein cadeautje, zingen en dansen, taart aansnijden, alle kindjes krijgen een glittertattoo, schmink, prinsessenoorkonde of kroontjes versieren, nagels lakken en minidisco. Als afsluiting is er een fotomoment.

( fotograaf bijboeken mogelijk)

€275,00Super zoet feestje

1 prinses 2 uur met suikerspin

Bij de Meet & Greet platina komt er een prinses naar keuze 2 uur op bezoek. De prinses komt binnen op muziek, de jarige krijgt een klein cadeautje, zingen en dansen, taart aansnijden, alle kindjes krijgen een glittertattoo, schmink, nagels lakken, we maken een lekkere suikerspin traktatie en een prinsessenoorkonde. Als afsluiting is er een fotomoment.

( fotograaf bijboeken mogelijk)

€ 220,00


Super luxe Feestje

platina

Bij de Meet & Greet platina komen er 2 prinsessen naar keuze 2 uur op bezoek. De prinsessen komen binnen op muziek, de jarige krijgt een klein cadeautje, zingen en dansen, taart aansnijden, alle kindjes krijgen een glittertattoo, schmink, prinsessenkroning, keuze uit extra activiteit en minidisco. Als afsluiting is er een fotomoment.

( fotograaf bijboeken mogelijk)

€ 335,00Budget

1 prinses 60 min

Bij een budget feest komt een prinses naar keuze 60 min op bezoek. De prinses gaat dansen en zingen met de kinderen, taart aansnijden, er wordt een spelletje gedaan, eigen invulling van een activiteit en als afsluiting is er een fotomoment. 

€ 75,00


Budget

2 prinsessen 60 min

Bij een budget feest komen er 2 prinsessen naar keuze op bezoek. De prinsessen gaan dansen en zingen met de kinderen, taart aansnijden, er wordt een spelletje gedaan, eigen invulling van een activiteit en als afsluiting is er een fotomoment. 

€125,00Bij te boeken extra' s

Naast de standaard Meet en Greet pakketten zijn er veel leuke activiteiten los bij te boeken. Dit is voor feestjes waar er 4-8 kinderen komen erg geschikt.  Voor een uitgebreide uitleg en foto's klik hier

Popcorn machine inc 8 cons. € 35.00 

Suikerspin machine inc 8 cons. € 35,00

Cupcakes versieren € 3,50

Prinsessenkroning € 2,00

Schudbol maken € 4,50

Fotolijstje Inc poloroid € 6,50

Schminken € 4,00

handspiegel knutselen € 4,00

Nagels lakken € 1.50

Make up € 2,00

Glittertattoo € 3,00

Kroontje knutselen € 2,50

Mini disco € 10,00 (totaal)

Pinata kl € 15,00 / gr € 30,00
Verjaardagstaart

Naast het inhuren van een prinses is het ook mogelijk dat de prinses een verjaardagstaart mee neemt voor je jarige.

U kunt kiezen uit verschillende prachtige taart voorbeelden, staat wat u wilt er niet tussen?  Dan kunt u ook uw eigen voorbeeld aanleveren. Voor de foto' s en prijzen klik hier


Elsa en Anna, verjaardagstaart


De aktiepakketten zijn alleen geldig binnen een straal van 20 km of wanneer er minimaal 2 uur wordt afgenomen