Prinsessenfeest pakketten

Onze prinsessen staan te poppelen om hun kasteel te mogen verlaten om jullie

een magisch bezoek te komen brengen

 

U heeft de keuze uit: 

 • Ijskoningin
 • Ijsprinses
 • Doornroosje
 • Sneeuwwitje
 • Raponsje
 • Hawaianse prinses
 • Roodkapje
 • Assepoester
 • Beauty
 • geesten zusjes
 • Arabische prinses
 • Zeemeermin
 • Unicorn prinses
 • Diversen feeen.

Hieronder bevinden zich onze standaard pakketten, die aan te vullen zijn met de opties in de lijst onderaan de pagina.

Wilt u een prijsindicatie dan kunt u hier het formulier invullen, mailen, bellen of whatsappen.

Graag vermelden: Aantal kindjes, welke prinses, welk pakket, locatie feestje welk extra's.

 

Liever een offerte op maat?

Het kan natuurlijk zijn dat u een groot feest wilt inplannen of op zoek bent naar kinderanimatie.

Wij van B-day dreams kunnen u daarbij helpen.

 Wij zijn bekend met grote feesten en evenementen  wij hebben hier referentie's voor in huis. 

Het beste is om contact op te nemen met ons via

telefoonnr 06-38308236 of te mailen naar

info@b-daydreams.nl


Candytafel

Met een Candy bar tijdens een verjaardag, babyshower, bruiloft of ander evenement ben je verzekerd van een regelrecht succes. De kinderen kijken uit naar de taart, maar het levert natuurlijk nog veel meer pret op wanneer zij ook nog eens hun eigen favoriete zoetigheden mogen uitkiezen en het zelf mogen pakken. Daarnaast is het een echte eye catcher! Klik hier onder voor meer informatie en foto's  

Brons Zilver Goud Budget
Duur  1 uur   1,5 uur   2 uur  1 uur
Binnenkomst op muziek  x x x x
Cadeautje   x x  
Zingen en dansen x x x x
Taart moment x x x x
Fotomoment x x x x
Goodiebag   x x  
Minidisco x x x  
Glittertattoo of schmink x      
Glittertattoo   x x  
Schminken   x x  
Nagels lakken     x  
Kroontje knutselen     x  x
Spelletje spelen       x

De prijzen en pakketten zijn voor particuliere feestjes van max 8 kindjes. Daarboven geldt een toeslag per kindje. Voor bedrijven/evenementen en andere organisaties gelden andere prijzen. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen. De pakketten zijn exclusief kilometervergoeding, wij rekenen € 0,25 per kilometer.


Brons

1 prinses 60 min

Bij de Meet & Greet brons komt er een prinses naar keuze 60 minuten op bezoek. De prinses komt binnen op muziek, de jarige krijgt een klein cadeautje, zingen en dansen, taart aansnijden, alle kindjes krijgen een glittertattoo of schmink en als afsluiting een fotomoment.

Brons

2 prinsessen 60 min

Bij de Meet & Greet brons komen er 2 prinsessen naar keuze 60 minuten op bezoek. De prinsessen komt binnen op muziek, de jarige krijgt een klein cadeautje, zingen en dansen, taart aansnijden, alle kindjes krijgen een glittertattoo en schmink, minidisco, en als afsluiting een fotomoment.


Zilver

1 prinses 1,5 uur

Bij de Meet & Greet zilver komt er een prinses naar keuze 1,5 uur op bezoek. De prinses komt binnen op muziek, de jarige krijgt een klein cadeautje, zingen en dansen, taart aansnijden, alle kindjes krijgen een glittertattoo, schmink, prinsessenoorkonde, minidisco en als afsluiting is er een fotomoment.

Zilver

2 prinsessen 1,5 uur

Bij de Meet & Greet zilver komen er 2 prinsessen naar keuze 1,5 uur op bezoek. De prinsessen komen binnen op muziek, de jarige krijgt een klein cadeautje, zingen en dansen, taart aansnijden, alle kindjes krijgen een glittertattoo, schmink, nagels lakken of een prinsenoorkonde, minidisco en als afsluiting is er een fotomoment.Goud

1 prinses 2 uur

Bij de Meet & Greet goud komt er een prinses naar keuze 2 uur op bezoek. De prinses komt binnen op muziek, de jarige krijgt een klein cadeautje, zingen en dansen, taart aansnijden, alle kindjes krijgen een glittertattoo, schmink, prinsessenoorkonde, prinsessenkroning, minidisco. Als afsluiting is er een fotomoment.

( fotograaf bijboeken mogelijk)


Goud

2 prinsessen 2 uur

Bij de Meet & Greet goud komen er 2 prinsessen naar keuze 2 uur op bezoek. De prinses komt binnen op muziek, de jarige krijgt een klein cadeautje, zingen en dansen, taart aansnijden, alle kindjes krijgen een glittertattoo, schmink, prinsessenoorkonde of kroontjes versieren, nagels lakken en minidisco. Als afsluiting is er een fotomoment.

( fotograaf bijboeken mogelijk)Super zoet feestje

1 prinses 2 uur met suikerspin

Bij de Meet & Greet platina komt er een prinses naar keuze 2 uur op bezoek. De prinses komt binnen op muziek, de jarige krijgt een klein cadeautje, zingen en dansen, taart aansnijden, alle kindjes krijgen een glittertattoo, schmink, nagels lakken, we maken een lekkere suikerspin traktatie en een prinsessenoorkonde. Als afsluiting is er een fotomoment.

( fotograaf bijboeken mogelijk)


Super luxe Feestje

platina

Bij de Meet & Greet platina komen er 2 prinsessen naar keuze 2 uur op bezoek. De prinsessen komen binnen op muziek, de jarige krijgt een klein cadeautje, zingen en dansen, taart aansnijden, alle kindjes krijgen een glittertattoo, schmink, prinsessenkroning, keuze uit extra activiteit en minidisco. Als afsluiting is er een fotomoment.

( fotograaf bijboeken mogelijk)Budget

1 prinses 60 min

Bij een budget feest komt een prinses naar keuze 60 min op bezoek. De prinses gaat dansen en zingen met de kinderen, taart aansnijden, er wordt een spelletje gedaan, eigen invulling van een activiteit en als afsluiting is er een fotomoment. 


Budget

2 prinsessen 60 min

Bij een budget feest komen er 2 prinsessen naar keuze op bezoek. De prinsessen gaan dansen en zingen met de kinderen, taart aansnijden, er wordt een spelletje gedaan, eigen invulling van een activiteit en als afsluiting is er een fotomoment. Bij te boeken extra' s

Naast de standaard Meet en Greet pakketten zijn er veel leuke activiteiten los bij te boeken. Dit is voor feestjes waar er 4-8 kinderen komen erg geschikt.  Voor een uitgebreide uitleg en foto's klik hier

Popcorn machine inc 8 cons. 

Suikerspin machine inc 8 cons. 

Cupcakes versieren 

Prinsessenkroning 

Schudbol maken 

Fotolijstje Inc poloroid 

Schminken 

handspiegel knutselen 

Nagels lakken 

Make up 

Glittertattoo 

Kroontje knutselen 

Mini disco 

Pinata kl  / gr 
Verjaardagstaart

Naast het inhuren van een prinses is het ook mogelijk dat de prinses een verjaardagstaart mee neemt voor je jarige.

U kunt kiezen uit verschillende prachtige taart voorbeelden, staat wat u wilt er niet tussen?  Dan kunt u ook uw eigen voorbeeld aanleveren. 


Elsa en Anna, verjaardagstaart